Šetnja čistom prirodom PETHRASTI!

Tražite opuštajuću šetnju u netaknutoj prirodi? Izletište i restoran Pethrasti je idealno odredište. Smješteno u prekrasnom krajoliku Ivančice, ovo izletište nije samo oaza mira, već i polazište za raznolike rekreacijske aktivnosti. Slobodno parkirajte svoje vozilo na našem sigurnom i besplatnom parkingu, osvježite se u našem restoranu te krenite u nezaboravnu šetnju prirodom.

Jedna od najatraktivnijih značajki izletišta Pethrasti su raznolike rekreacijske staze koje vode kroz okolicu i šumu. Bez obzira jeste li ljubitelj opuštajućih šetnji ili strastveni planinar, naša ponuda će zadovoljiti vaše potrebe.

Nedavno smo otvorili novu stazu za šetnju duljine 4,5 km koja vam omogućuje da uživate u netaknutoj prirodi. Ova staza nudi prekrasan pogled na okolni krajolik te vam pruža priliku da istražite prirodne ljepote ovog područja. Za više informacija o stazi Pethrasti, kliknite na staza PETHRASTI.

Šetajući oko izletišta, imat ćete priliku istražiti bogatu povijest i kulturu ovog prekrasnog područja. Svaki korak kroz šumu i okolicu donosi novu priču, bilo da je riječ o povijesnim spomenicima, duhovnim oazama ili jednostavno o netaknutoj prirodi. Opširnije...

Staza za šetnju Pethrasti

Označene staze

Komentari

No comments to show.

Kontakt i rezervacije

Obratite nam se s povjerenjem!

OLD OAKS j.d.o.o. Salinovec 137e IVANEC